KO Kids trekt jou aan!
1 mei 2021

KO Kids trekt jou aan! #Vrijwilliger

Door admin

KO Kids is een levendige vereniging van meer dan 80 leden en vrijwilligers. We zijn altijd op zoek naar vrijwilligers om ons enthousiaste team aan te vullen. Leiding voor onze jeugdgroepen en vrijwilligers in het bestuur kunnen we altijd gebruiken. Wij willen graag creative activiteiten kunnen blijven doen. Wil jij ons daar bij helpen?

Vanaf nu zijn we dringend op zoek naar de invulling voor de onderdelen;

– Bestuur
– Werkgroep Moneymakers
– Werkgroep Bijzondere Activiteiten
– Jeugdleiding


Het bestuur

Vanaf juli ontstaan er vacatures in ons bestuur, maar al eerder zijn we op zoek naar nieuwe bestuurders;
De huidige voorzitter gaat in juli zijn stokje overdragen aan zijn opvolger. Ook zoeken we 1 of 2 mensen die het bestuur kunnen aanvullen. Het bestuur heeft de taken eenvoudig verdeeld waardoor het makkelijk in te passen is in je eigen tijd. Zo kunnen we samen zoeken naar wat er bij je past. We komen als bestuur ca 10 keer per jaar bij elkaar in bijeenkomsten van maximaal 1,5 uur.


Lijkt het jou leuk om actief aan de slag te gaan en om onze vereniging aan te sturen? Zodat we ook in de toekomst vol vuur vooruit kunnen en denk jij hier geschikt voor te zijn dan ben jij de persoon die we zoeken!
Meld je even bij ons secretariaat; secretariaat@kokids.nl of whatsapp/bel 06 20303783


Werkgroep Money makers
Deze werkgroep zorgt ervoor dat we leuke acties hebben die betaalbaar jeugdwerk mogelijk maken. Denk hierbij aan; Paaseieren actie, Kledingactie, Sponsor Clicks, Club van 50 en Jantje Beton. Voor deze werkgroep zijn we naar iemand op zoek die mee wil helpen bovenstaande acties vorm te geven.
Wij vinden het belangrijk dat kinderen, niet alleen onze leden maar ook alle andere kinderen van Kelpen-Oler, deel moeten kunnen blijven nemen aan onze activiteiten.
Lijkt het jou leuk om slechts een paar keer per jaar lekker de handen uit de mouwen te stropen om betaalbaar jeugdwerk mogelijk te maken? Dan… zoeken wij jou!
Meld je even bij ons secretariaat; secretariaat@kokids.nl of whatsapp/bel 06 20303783


Werkgroep Bijzondere Activiteiten
Deze fantastische werkgroep verzorgt 3 activiteiten die voor alle kinderen van Kelpen-Oler toegankelijk zijn. Te weten; Jeugdcarnaval, Koningsdag en Sint Maarten. Drie activiteiten die we als KO Kids erg belangrijk vinden. Wij willen graag de tradities verweven houden met de mooie vrijetijdsbesteding die we als KO Kids voor de kinderen invullen.


Wat zoeken we; we zoeken 1 of 2 mensen die het leuk vinden om op organisatorisch vlak mee willen helpen de drie activiteiten te organiseren ondersteund door het bestuur en de leden van de werkgroep. De nadruk ligt vooral op de jeugdcarnaval; dus heb je rondom de carnavalsperiode (november, januari en februari) vrijetijd die je zou kunnen inzetten om de jeugd van Kelpen-Oler een mooie jeugdcarnaval te bieden dan zoeken wij JOU!
Meld je bij ons secretariaat; secretariaat@kokids.nl of whatsapp/bel 06 20303783


Jeugdleiding
De jeugdleiding verzorgt de wekelijkse activiteiten van onze leden.
We hebben elke maand een korte bijeenkomst om de voortgang te bespreken.
En de wekelijkse activiteiten met op;
– Dinsdag, de oudste meiden (groep 6,7,8) van 19.00 tot 20.30 uur
– Woensdag, de jongste meiden (groep 3,4,5) van 18.30 tot 20.00 uur
– Vrijdag, de jongste jongens (groep 3,4,5) van 19.00 tot 20.30 uur
– Vrijdag, de oudste jongens (groep 6,7,8) van 19.00 tot 20.30 uur
We hebben leiding in de leeftijd van 15 tot 35 jaar die er wekelijks een feest van maken voor onze leden. Wil jij ook deel uitmaken van dit geweldige team? Dan zoeken we jou.
Je kan ook als aspirant leiding meedraaien; waardoor je de kneepjes van het leiding zijn wordt bijgebracht door onze leiding. Je hoeft dus geen ervaring te hebben, mits je het leuk vindt om voor onze kinderen leuke activiteiten te organiseren.
Meld je bij ons secretariaat; secretariaat@kokids.nl of whatsapp/bel 06 20303783


Wij zijn KOKIDS; een eigentijdse maatschappelijke vereniging die jeugd- en tienerwerk aanbiedt in Kelpen-Oler. Dit wordt gedaan door enthousiaste vrijwilligers, die samen met de kinderen plezier beleven aan het organiseren van een uitdagende en creatieve vrijetijdsbesteding.


En daar hebben we jou bij nodig!
Welkom bij het team!