Bedankt Rob, Kirsten, Angelique en welkom Stefan en Monique
20 juli 2021

Bestuurswissel

Door admin

Afscheid bestuursleden 
Bij een dynamische vereniging als KO Kids zien we ook dat er binnen een bestuur verschuivingen plaatsvinden. Tijdens onze ledenjaarvergadering op 5 juli jl. werd bekend gemaakt dat we afscheid zouden nemen van drie bestuursleden. Naast, Angelique van Roy, welke reeds eerder in het seizoen haar taken heeft neergelegd, zijn Kirsten Hendrix en Rob Clerkx ook niet herkiesbaar zijn voor een nieuwe termijn in het bestuur.


Angelique
heeft 4 jaar deelgenomen in het bestuur en was o.a. betrokken bij de Moneymakers.

 

Kirsten is ruim 15 jaar actief geweest in het bestuur en was verantwoordelijk voor de tieners, poetswerk en lief en leed. Kirsten heeft aangegeven niet langer vrijwilliger te zijn bij KO Kids en heeft daarvoor de bijzondere waardering ontvangen tijdens de ledenjaarvergadering.

 

Rob is ruim 7 jaar actief geweest in het bestuur en heeft de rol van voorzitter vervuld. Naast zijn rol als voorzitter vervulde Rob ook (samen met Linda) de verbinding met de jeugdleiding. We zijn blij dat Rob achter de schermen nog actief blijft bij KO Kids. 

 

Graag willen wij Angelique, Kirsten en Rob ontzettend bedanken voor hun inspanningen van afgelopen jaren. Angelique, Kirsten en Rob laten het bestuur goed achter, door de acties van afgelopen periode hebben we er voor kunnen zorgen dat we 3 nieuwe gezichten in het bestuur mogen verwelkomen.

 

Graag stellen we aan jullie voor;
Bernie Jeurninck (bestuurder)
Stefan Scheidelaar (bestuurder)
Monique Brinks (aspirant bestuurder)

 

Bernie Jeurninck
Stefan Scheidelaar
monique brinks
Monique Brinks