4 oktober 2022

25 jaar KO Kids

Door admin

 Zaterdag 1 oktober was de jubileum feestavond voor alle vrijwilligers van KO Kids. Groots werd het 25 jarige jubileum gevierd. Met daarbij de jubilarissen.
Joerie Minses – 25 jaar 
Huub Kuppens – 25 jaar
Samantha Hermans – 12,5 jaar
Bernie Jeurninck – 12,5 jaar
Roy Geraets – 12,5 jaar

Tevens hebben we deze avond afscheid genomen van Joerie Minses.

Verder was er een bijzonder moment voor 4 vrijwilligers. Namelijk eens in de ca 2 jaar wordt de KO Kids prijs uitgereikt. Onze bijzondere aanmoedigingsprijs waarbij er een aantal mensen, gekozen door leden van de vereniging, in het zonnetje worden gezet.

Dit jaar waren dat;
Sandra Borsboom (ontbreekt op de foto)
Linda Timmermans
Jet Kuppens
Sharon Geraets

Voor allen was een hele mooie motivatie geschreven waarom een van deze leden de KO Kids prijs moest winnen.

Na een spannende introductie werd de winnaar van de KO Kidsprijs 2022; JET KUPPENS. Wij feliciteren Jet met deze bijzondere prijs!

De jury;
Jet zet zich al jaren in voor KO Kids. Is altijd aanwezig wanneer helpende handen nodig zijn. Is meer dan bereid alleen om te helpen, maar neemt ook initiatieven. Actief als jeugdleiding maar ook bij de BA werkgroep. Verder is zij een altijd positief kritisch lid van onze  club, met vaak creatieve ideeën en oplossingen. Ook niet onbelangrijk om te noemen: zij is een plezierige sfeermaker, bijvoorbeeld op de zomerkampen. Je kunt er wat mee aflachen… Maar deze humor zet zij ook in om juist bij spannende momenten te kunnen relativeren, waardoor een gesprek verder kan. Duidelijk is: KO Kids kan Jet niet missen!