KO Kids Corona update
15 december 2020

KO Kids Corona update 15 december

Door admin

De Rijksoverheid heeft ervoor gekozen om zoveel mogelijk contacten te beperken. Een gevolg hiervan is dat activiteiten voor kinderen en jongeren beperkt zijn tot sport. Hoewel KO Kids in het begin van de corona crisis de sportrichtlijn kon volgen zijn we volgens de definitie van de overheid géén sportorganisatie (aangesloten als sportbond bij de NOC*NSF).


Daarom is KO Kids na de eerste lockdown steeds apart vermeld als uitzondering in de maatregelen, net zoals scouting, muziekscholen, theaterclubs en andere jeugd- en jongerenverenigingen. De overheid maakt in deze tweede lockdown zo min mogelijk uitzonderingen.


KO Kids neemt daarom haar verantwoordelijkheid om contacten gedurende deze periode tot een minimum te beperken. KO Kids past niet binnen de smalle definitie die de overheid in deze lockdown aan sportactiviteiten heeft toegekend. Daarom zijn er géén bijeenkomsten en is ons clubhuis villa KOKI gesloten.
We spannen ons in om in overleg met de overheid KO Kids zo snel als mogelijk na 19 januari weer (veilig) op te starten.


Op dit moment betekent dit dat;
– er geen groepsactiviteiten / tiener activiteiten plaatsvinden
– vergaderingen fysiek niet doorgaan
– villa KOKI gesloten blijft tot en met 19 januari en alleen open is voor noodzakelijk onderhoud.
– de kerstactiviteit komt te vervallen

Het is uiteraard verschrikkelijk dat we in een periode zitten waar niets mag en we juist een creatieve uitlaatklep als KO Kids erg kunnen gebruiken. Daarom hopen we er met z’n allen op dat we jullie weer terug zien op 19 januari 2021. Ondanks alles, prettige feestdagen en op naar een normaal 2021!


Namens het bestuur,
Rob Clerkx