4 november 2020

KO Kids blijft veilig open; Corona update 4 november

Door admin

Er zijn gisteren na de persconferentie van de overheid vragen gekomen of KO Kids open kan en mag blijven. Volgens de richtlijnen van de overheid mogen verenigen zoals het jeugdwerk van KO Kids open blijven. 

 

KO Kids volgt de richtlijnen van het RIVM en we hebben onze interne regels om zo verantwoord jeugdwerk te kunnen blijven aanbieden. Juist nu vinden wij het meer dan belangrijk dat kinderen een veilige en leuke uitlaatklep hebben en daar zorgen wij graag voor.

 

Dit kan alleen als jullie, de ouders, mee willen werken;

Jullie zijn normaal gezien meer dan welkom bij KO Kids. Echter in deze situatie moeten we jullie vragen wanneer jullie je kind(eren) komen brengen of halen dat jullie dan niet voor het gebouw samenscholen. Blijf op de parkeerplaats en houdt minimaal 1,5 meter afstand. Dank voor jullie begrip!

De activiteiten vinden volgens de reguliere planning plaats.

 

Opmerking; In sommige programma’s stond dat de activiteiten volgende week zouden komen te vervallen ivm Sint Maarten. Doordat Sint Maarten komt te vervallen vinden de reguliere activiteiten gewoon plaats. Met andere woorden; volgende week is er gewoon KO Kids.

 

Wij wensen alle kinderen en leiding heel veel plezier de komende tijd!