KO Kids Jeugdcarnaval
26 september 2021

Kom bij de Jeugdraad

Door admin

Hey Hallo!! Jongens en meisjes van groep 8, brugklas en groep 7 uit Kelpen-Oler! Nog maar een paar weken voordat het carnavalsseizoen 2022 van start gaat!

Het is binnen enkele weken weer de 11de van de 11de (11 november), dat betekent dat het jeugdcarnavalsseizoen 2022 van start gaat. Ook dit jaar staat weer een kei vet programma klaar. Maar voor we van start kunnen, zijn we op zoek naar een enthousiast jeugdprinsenpaar met gevolg.

Hoe werkt het? Zit je in, groep 8, de brugklas, groep 7 of vergelijkbaar, dan kun je je opgeven voor de jeugdraad. We hebben plaats voor maximaal 15 kinderen. Mochten zich meer dan 15 kinderen opgeven, wordt er geloot. Kinderen van groep 8 en de brugklas hebben voorrang, zodat iedereen een kans heeft op een plekje in de jeugdraad.

Wat is de jeugdraad? De jeugdraad bestaat uit kinderen van groep 8, de brugklas en groep 7. Samen maken wij elk jaar van de ‘vastelaovendj’ een gaaf feest. Er worden verschillende activiteiten georganiseerd door KOKids tijdens het carnavalsseizoen. Ook wordt een jeugdprinsenpaar gekozen welke tijdens het carnavalsseizoen samen met de jeugdraad en alle kinderen uit Kelpen-Oler een mooi feest gaan maken.

LET OP:

 • Er wordt een eigen bijdrage gevraagd van € 15,- per persoon.
  Hiermee faciliteren we dat de kinderen drinken ontvangen tijdens lange activiteiten.
 • Inleveren van de opgave kan tot en met 4 oktober 2021.
 • Je krijgt uiterlijk 7 oktober 2021 bericht of je in de jeugdraad zit, je wordt dan uitgenodigd voor debijeenkomst met de jeugdraad op donderdag 14 oktober om 19.00 uur.
 • Lidmaatschap van de jeugdraad is vanaf 11-11-2021 tot as woensdag, 02-03-2022.
 • De werkgroep bestaat uit: Rian van Montfort, Jet Kuppens, Roy Geraets, Huub Kuppens, JohnSteuten, Sharon Geraets en Sjoerd Hennissen.
 • Door te tekenen gaat u akkoord dat foto’s gemaakt worden van uw zoon/dochter en dat zij met naam en toenaam kunnen worden gebruikt voor reclamedoeleinden van KO Kids. Wil je meer informatie over de jeugdcarnaval? Neem dan contact op met: Roy Geraets 06-14662969 of Rian van Montfort 06-52166386INLEVEREN kan alleen digitaal tot en met 4 oktober door een e-mail te sturen naar ba@kokids.nl

  Graag bij de aanmelding de volgende gegevens bijvoegen.

  –  Naam:
  –  Geboortedatum:
  –  Groep:
  –  Adres:
  –  E-mailadres ouders verzorgers:
  –  Telefoon Nummer ouders verzorgers:
  –  Mogen foto’s worden gemaakt van zoon of dochter tijdens activiteiten (Ja/Nee):Je ontvant dan binnen één dag een bevestiging dat je aanmelding is binnengekomen. Mocht je deze niet ontvangen dan vragen we om telefonisch contact op te nemen zodat we dit verder kunnen afhandelen.

Loading